2013. sze 10.

35/2013 - Megérkeztem!

írta: Afrikaland
35/2013 - Megérkeztem!

Augusztus 26 - szeptember 1

Elég kemény, húzós, búcsúzkodásokkal teli 4 nap után péntek reggel szerencsésen megérkeztem Johannesburgba. Az utazás most is kellemes volt, finom vacsorával és reggelivel a repülőn. Láttam egy egész jó filmet is, Dead Man Down, Colin Farrell-el a főszerepben, érdemes megnézni:

http://www.imdb.com/title/tt2101341/

Minden csomagom rendben megérkezett, nem kobozták el a kolbászt se a paprikaport amit a kollégáktól kaptam, de még Nagymami sütijét se. Végre viszontláttam az egyik kollega által két héttel korábban kirepített bőröndöt is, így át tudtam adni Andrénak az ajándék nyelvkönyvet és megmutatni a családjának vett ajándékokat.

A péntek a lakás megismerésével, pakolással, alvással telt. Az elmúlt 2 hónapban komoly alváslemaradásba kerültem, ezt sikerült most behozni, főleg, hogy nagyjából ez volt a program szombaton és vasárnap is :-) Voltunk persze vásárolni meg főztünk is, de alapvetően semmi programot nem szerveztünk. 

A hétvégén eléggé fáztam, éjjel lement 5 fokra, ami azért a szigetelés nélküli házban nem túl kellemes. Mint utóbb megtudtam, egy hidegfront volt a ludas, amiért persze én vagyok a hibás :-) Valójában Fokváros felől tört be az atlanti hideg. Nappal persze így is kellemes, 20 fok körül volt a hőmérséklet - ami az otthoni tomboló nyár után nekem kicsit hűvös még mindig. 

Vasárnap megnéztünk egy filmet, randira tökéletes, a címe Did you hear about the Morgans? Hugh Grant és Sarah Jessica Parker elveszve Wyomingban:

http://www.imdb.com/title/tt1314228/

Nem állt meg az élet otthon nélkülem, szerencsére! Beköltöztek a bérlőim, akik legalább egy évre maradnak. Köszönet Anyának és Áronnak a segítségért. Ez azt is jelenti, hogy még ha akarnék se tudnék hazamenni :-) 

Szólj hozzá

kezdetek heti 35/2013